Bekroond deeg voor het beste brood en de beste pizza van Nederland

Welkom bij Panini Laboratorio

Welkom bij Panini Laboratorio

Ik ben Meir Ozanna, de oprichter van Panini Laboratorio. Ik heb Panini in 1984 opgericht en ben toen gestart met een basis van goede, eenvoudige Italiaanse gerechten. Kwaliteitsgerichte ingrediƫnten zijn de enige manier om kwaliteitsdeeg te produceren. Dit kwaliteitsdeeg is op zijn beurt de basis voor kwaliteitspizza, pasta, panini, pesto en alle ingrediƫnten die nodig zijn om uw klanten te laten verrassen. In 1993 en 1994 hebben wij ons brood ingeschreven voor de wedstrijd 'Het Lekkerste Broodje Van Nederland'. Beide jaren wonnen de prijs en werden eerste die jaren. Sindsdien hebben we onze authentieke Napolitaanse recepten bewaard en geven Nederland de kans om van echte Italiaanse horeca te kunnen genieten. Ik hoop dat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, op een authentieke manier van zakendoen en hierbij zal ik mijn geheimen met U delen.

Bekijk onze video

15% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING